“A Bar-jaid futtatása által elkezdesz jobban jelen lenni az életedben, és a múlt nem vetül rá többé a jövőre, ahogy eddig. A Bar-jaid futtatása által megváltoztatod a valószínűségeket, jövőbeli lehetőségekre!” – Gary Douglas

Az Access Bars® egy dinamikus, gyakorlatias és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változást hozz létre az életedben. Lecsendesíti az elmét, és lehetővé teszi, hogy elengedd a korlátozásaidat, nézőpontjaidat, melyek már nem szolgálnak téged. Hozzájárul, hogy megváltoztasd azt, ami már nem működik számodra. Mindemellett hatással lehet testedre is. Hozzájárul, hogy nyitottá válj a lehetőségekre, és minél több mindent legyél képes befogadni Önmagadból és az élet ajándékaiból. Mindez könnyedebben, mint gondolnád, a fejen történő finom érintéssekkel dolgozó Bars kezelés alkalmazásával.

A Bars 32 pont és sáv a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben lévő akadályozó nézőpontokat, feszültségeket és ezek lenyomatait, melyek korlátoznak minket, és visszatartanak attól, hogy igazán önmagunk lehessünk.

A Bars® által már az első 5 percben képesek vagyunk Delta, Theta állapotba kerülni. Az állandó párbeszéd, túlagyalás a fejünkben lecsendesedik. Az agyhullámok lelassulnak, így válik lehetővé, hogy a viselkedés minták, hitrendszerek, melyek most tudat alatt irányítják, befolyásolják életünket, hozzáférhetőek, elengedhetőek legyenek. Ez által teremt a Bars® egy olyan teret, melyben nincsenek már befolyásoló hatással ránk. Ennek köszönhetően lesz lehetőségünk szabad választásra aszerint, hogy nekünk, mint egyén mi működik.

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát. Többek között alvási nehézségeiket, egészségüket, súlyukat, társas kapcsolataikat, pénzügyi-, partner-, és szexszel kapcsolatos problémáikat, szorongást, stresszt és még sok minden mást is.

Egy Bars® után érezheted azt, hogy kaptál egy jó fejmasszázst, anélkül, hogy megmasszíroznának, vagy akár az egész életed megváltozhat.

MENETE

A fejeden lévő 32 pont gyengéd érintésével futtatom Bar pontjaidat. Neked nincs más dolgod, mint lefeküdni, és befogadni.

Időtartalma kb. 60-75 perc
Ára: 15.000.-

“Két dolog van ami bármit meg tud változtatni az életedben: az Access Bars és a választás.” – Dr.Dain Heer

KEDVET KAPTÁL ÉS RÉSZT VENNÉL EGY ACCESS BARS TANFOLYAMON?

A tanfolyami időpontok folyamatosan frissülnek, melyekről bővebb információt ide kattintva, az események oldalon találsz >>

Szeretnél könnyedebben, örömtelibben, szabadabban létezni?

A tanfolyamon való részvétel után képes leszel alkalmazni az Access Bars-t saját magadon vagy bárki máson. Egy igen hatékony és dinamikus módszert kapsz a kezedbe. Az 1 napos Access Bars tanfolyam által, több eszköz megismerhetsz amelyek hozzásegítenek téged egy stresszmentes, korlátozó hitrendszerek és nézőpontok nélküli, tudatosabb, kiegyensúlyozottabb, örömtelibb élethez.

A tanfolyam elvégzéséről oklevelet kapsz, s ezzel együtt bekerülsz az amerikai Access Consciousness rendszerébe.