“Az Access nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – (Gary M. Douglas)

Te és a tested egyedi módon érzékelsz, tudatában vagy mindennek, ami történik körülötted a világban. Legtöbbször a testérzetek, amik megjelennek, a tudatosság. Egy jelzés, amit a testünk ad nekünk, amit nem vagyunk hajlandóak „meghallani”.

Minden Body Process futtatásával egyre éberebb leszel arra, amire eddig nem voltál hajlandó egy más nézőpontból ránézni. Ha megengeded a testednek, hogy hozzájárulás legyen neked a jelzéseivel és te is hajlandóvá válsz figyelni rá, elkezd megváltozni minden.

Az Access Body Process-ek futtatása során, a test bizonyos pontjait érintjük, és közben különféle energiákat kérünk minden pozícióban. Ezek a  megkönnyítik a test számára, hogy visszatérjen az eredeti működéseihez. Oldják a testben raktározott nézőpontokat, sűrűségeket, feszültségeket, így elősegítik, hogy a test rendbe jöjjön, és hosszú életű legyen. Lazító, nyugtató, energizáló hatásúak. Különlegességük, hogy a testen keresztül a lelki feszültségeket is képes oldani.  Ezek az eljárások nagyon egyszerűek, de mégis nagyon hatékonyak.

Az Access Body Process-t általában Access Bars® kezelésbe építjük be vagy önállóan futtatjuk. Minden Process-t futtathatsz magadon, mindazonáltal sokkal erőteljesebb a dolog, és jobb eredmények tapasztalhatók, ha valaki más futtatja rajtad.

MENETE

A processek futtatása ruhában történnek. Masszázságyon fekve érintem tested különböző pontjait, melyek egyéntől függően más és más pontok, területek lehetnek.

Időtartalma kb. 60-75 perc
Ára: 15.000.-

Kb. 40 különböző body process áll rendelkeésünkre. Hogy melyik éppen aktuálisan a legnagyszerűbb számodra, a tested határozza meg a process futtatásának első érintésekor.

null

MTVSS

Az egyik legdinamikusabb, legerősebb és legsokoldalúbban felhasználható az Access Body Process-ek közül. Segítheti az immunrendszer megerősödését, a test félreműködéseinek oldását, a testszerkezet, szerv- és szervrendszerek, öngyógyító folyamatainak beindítását. Oldhatja a szenvedés testi lenyomatait, fájdalmakat és betegségeket. Edzés vagy megerőltető fizikai munka idején alkalmazva javítja az erőnlétet és az állóképességet. Elképesztően dinamikus hatással lehet az immunrendszerre.

Mimikri testkezelés (Fotó: Pixabay)

Mimikri

Hol másolod mások életét?

Néha észre sem veszed, mégis úgy cselekszel, mint a szüleid, főnököd, vagy a barátod. Néha ez csak zavar, ám van, amikor az egész életedet befolyásolja. A Mimikri abban segít, hogy többé ne add fel magad azért, hogy a környezetednek megfelelj, másokhoz igazodj.
 Mások érzelmeinek, fájdalmainak, életútjainak és hitrendszereinek lemásolásából adódó problémák törlése, valamint annak a szokásnak a törlése, hogy átvegyél másoktól dolgokat.Ez a process az összes szülőktől, oktatásból, családból, társadalomból, kollektív tudatból átvett fix nézőpontokat, mintákat és fájdalmakat törli, amit anno ki akartál próbálni és aztán később már azt is elfelejtetted, hogy nem is a tiéd.

Zéró összegű trauma (Fotó: Pixabay)

Zéró összegű trauma

Ez a process a test traumatizálásának feloldására jött létre. Akkor van rá szükség, amikor valamilyen trauma ismétlődik és megszoktad a fájdalmat amivel élsz, és egyre többet és többet tapasztalsz belőle, míg végül teljesen elerőtlenedsz. Feloldja és kivezeti a testből azt a blokkot, ami bezárja a helyére a traumát.

A látás helyreállítással fel tudja oldani a szem traumáit, mint például az erős szembevilágítást.

A zéró összegű trauma használható megoldatlan fájdalmak, vagy mozgáskorlátozottság esetén, alkalmazható atlétáknál vagy olyan fizikai munkát végzőknél, akik gyakran túlfeszítik, megerőltetik magukat.

Zsírsejtek eltörlése testkezelés (Fotó: Pixabay)

Zsírsejtek eltörlése

Annyi ítéletet, érzelmet, traumát zárunk zsírsejtjeinkbe, hogy a fogyás ezek nélkül lassú és nehézkes. Ez a process úgy kulcsolja ki ezeket, hogy hatására végre távozni tudnak a zsírsejtek, így a fogyás beindul és mindaz amiért a kilókat felszedtük, amivel ragaszkodunk hozzájuk végleg eltűnhet. Távozni tud minden testi-lelki szinten, mivel minden olyan érzelmet kiold, amivel elértéktelenítjük magunkat, ezért sok szinten hoz változást.

Így ajánlom azoknak akik örülnének nagyobb magabiztosságnak, önbizalomnak.

Háromszoros sorozatrendszerek (Fotó: Pixabay)

Háromszoros sorozatrendszerek

Ez egy Möbiusz szalag, ami azt jelenti, hogy egy rég történt eseményt újra és újra lejátszol a fejedben úgy, mintha csak ma történt volna. A háromszoros sorozatrendszerek alapvetően a poszttraumatikus stressz szindróma forrásai.
 Azoknál az embereknél, akik vissza-vissza térnek ugyanazokhoz a történetekhez, újra meg újra, mert egy helyzetet érzelmi traumaként éltek meg, ezáltal akár életük bizonyos aspektusait mindig ugyanúgy teremtik – legyen ez munkahelyi, párkapcsolati stb. –, igen hatásos lehet. Kioldhatja a traumák lenyomatait, az általuk generálódott blokkokat a testből, és lehetőséget nyithat valami más választására.

Sejtmemória testkezelés (Fotó: Pixabay)

Sejtmemória

A fizikai traumák hatását és hegesedést visszafordító energia. Célja, hogy áthangolja a sejteket abból a nézőpontból, amibe beleragadtak, hogy visszatérhessenek eredeti dolgukhoz. Amikor ezt a process-t futtatjuk, kiszabadítjuk a káros emléket a sejtből, kitöröljük a trauma emlékét, amit a sejt nem enged el. Ez egy rendkívül dinamikus process és látszólag csodákat teremthet, az által, hogy lehetővé teszi a testnek, hogy meggyógyulhasson.

Nagyon erőteljes mind embereken, mind állatokon.