Rengeteg formában vagyunk részesei a bántalmazásnak, saját magunk és mások által egyaránt.

Ezek egy részét képesek vagyunk azonosítani, más részét sokszor észre sem vesszük, fel sem fogjuk, mit teszünk önmagunkkal vagy tesznek mások velünk. Hozzá vagyunk szokva, mert ez jelenleg a természetes működésünk, mert elhittük, hogy ez normális. Az élet része. A sorsunk!

Sőt, hogy ez sokszor előre visz. Egy jól irányzott pofon, egy szidalmazás, a kritika. Nagyon sokan nem is gondolják, hogy valaha ők bántalmazva lettek volna.

Sokféle bántalmazást élünk meg nap, mint nap. A legalapvetőbb formája az ítélkezés, de a mentális, fizikai, szexuális, spirituális, pénzügyi bántalmazás nagy része is jelen van, szinte mindenki életében.

Belenézel a tükörbe és ítélkezel a tested, képességeid, tudásod, választásaid és lehetőségeid felett. Vannak, akik a kapcsolataikban, munkahelyükön, a politikusok által meghatározott rendszerben vagy egy hit rendszerében, a pénzzel való kapcsolatukban bántalmazzák, és/vagy hagyják bántalmazni magukat. Mert azt hiszik, csak ennyi jár. Hogy úgysem lesz más. Hogy ez a karmájuk.

Emberek és nézőpontok sokasága teremti meg mindezt, miáltal azt gondoljuk, hogy a bántalámazás az élet elkerülhetetlen velejárója.

Vannak, akik egy elszenvedett bántalmazás testi, lelki nyomaival bántalmazzák önmagukat egy életen át.

Sokan nem vesznek részt az életükben, mert nem akarnak se bántalmazni, se bántalmazva lenni! Nézőpontjuk, hogy inkább a ring szélén állva nézik a meccset holott, a valóságban mégis ők kapják a legtöbb pofon!

Mi van, ha a bántalmazás valójában nem kell, hogy az élet része legyen?

Milyen lenne az életünk, a világ, ha kilépnénk az áldozati szerepekből?

Mi van, ha túl az ítélkezésen, bántalmazáson, létezik béke, nyugalom, egy kedvességgel, lehetőségekkel teli élet, amire mindig is vágytál?

A pszichikai nézőpontok oldása után, ami egy cd harmincszori meghallgatását és minimum egy személyes facilitálást jelent, lehetőséged van arra, hogy szakképzett segítséggel, egy úgynevezett „bántalmazás oldással” a testedből is feloldjuk a stresszt, a bántalmazások különböző energetikai lenyomatait, mely hatására minden megváltozhat!

A kapcsolataidban (önmagaddal, partnereddel, családoddal), pénzügyeidben és választásaidban mély békét élhetsz meg, talán először az életedben. Itt az idő letenni a bántalmazások terheit, lenyomatait, korlátozásait?

A cd minimum 30x-i meghallgatása, igen fontos feltétele a személyes bántalmazás oldásnak, mivel már az is, energetikailag elkezd felhozni, feloldani dolgokat és beindítani folyamatokat , mely könnyedebbé és hatékonyabbá teszi a személyes oldást és felkészíti a lényed és a tested erre a folyamatra. A hanganyag az alábbi linken vásárolható meg, az Access Consciousness rendszerében >>

A hanganyag „hallgatásának” nem az értelmezés a lényege, így hallgathatod napközben akár „háttér zajként” vagy mivel nem szükséges ébren lét állapotában jelen lenni vele és hallható hangerőn lejátszani. Akár éjszaka, minimum hangerőn, végtelenítésre állítva is elindíthatod. Inkább többször futasd!
Elcsalni a 30x-i hallgatást NEM ÉRI MEG!

MENETE

A bántalmazás oldást egy ölelő pozícióban a kéz és lábfejek összeérintésével végezzük.

Az oldás feltétele egy hanganyag 30x-i „meghallgatása” és minimum egy személyes facilitálás.

Amennyiben úgy érzed hozzájárulás lenne számodra, várlak szeretettel.

Időtartalma: 60 perc
Ára: 20.000.-