Testünk változása, öregedése nem pusztán csak a múló időnek tulajdonítható. Számtalan nézőpontunk van, hogy kell kinéznünk, milyennek kell lennünk az évek múlásával. Mi van, ha mindezek csak nézőpontok, amiket a testünkbe zártunk?

Ahogyan elkezded megváltoztatni azt, ahogyan a testedhez viszonyulsz, elkezded megváltoztatni a viszonyodat mindenhez az életedben.

Neked milyen nézőpontjaid vannak a testedről, az idő múlásnak hatásáról, következményeiről?

Az Access Consciousness Facelift csodálatos módja annak, hogy megfiatalítsa és visszafordítsa az arcon megjelenő öregedés jeleit, és hasonló hatásokat teremtsen a teljes testen, mindezt könnyed és pihentető módon. Egy, a dekoltázson, arcon és fejen, kézrátétellel végzett technika, mely átstrukturálhatja a bőrt, formálhatja az alakot, eltüntetheti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanságok és hitrendszeri blokkok nyomait. Fiatalító, bőrmegújító és rugalmasságot nővelő hatással bír, mindemellett tudatosságot teremt hisz hat a gondolkodásra is.

Tartós eredményt 5-10 alkalommal érhetünk el, de már egy után is észrevehető a változás.

MENETE

A masszázsokhoz hasonlóan, masszázságyon, ruhában történik. Simitó mozdulatok helyett  csak éríntést alkalmazok a mellkason, nyakon és arcon, ezeken keresztül áramoltatva az energiákat, melyek jótékony hatással lesznek arcodra, testedre és elmédre.

Időtartalma: 75-90 perc
Ára: 18.000.-