A legnagyszerűbb választás egy konzultáció, ha életed bármely területén megakadtál valamiben és készen állsz megváltoztatni azt.

Munkám során több önfejlesztő, tudatosság növelő technikával is dolgozom. Az általam leginkább használt módszerek az Access Consciousness, Mátrix energetika, és különböző elengedés technikák.

A konzultációim, programjaim során egy teljesen új szemlélettel lehetnek gazdagabbak azok, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy annak bizonyos aspektusain. Ezen módszerek célja, hogy eljuttasson minket arra a pontra, ahol nyitottabbá, befogadóbbá válunk a lehetőségekre, és elég tudatossá ahhoz, hogy változásokat hozzunk létre magunkban úgy, hogy növeljük az esélyét az életünkben jelenlévő, megjelenő traumák, drámák, bármilyen helyzetek megváltoztatásának, hisz a változás, és életünk forrása mi magunk vagyunk.

Ezek a módszerek rengeteg szóbeli eszközzel, és egyéb egyszerű technikával segítik változásunk, tudatosodásunk folyamatát.

Minden ember más és más. Nincs egy biztos recept, ami mindenkinek működik.

Segítséget nyújthatok számodra abban, hogy a kezedbe adott eszközök által felfedezhesd és elismerhesd önmagad, saját tudásod, s azt, hogy mi az, ami a számodra igaz. Mi az, ami NEKED működik. Ezzel lehetővé téve azt, hogy változásokat tudj létrehozni, és egy könnyedebb életet, jövőt legyél képes teremteni.

Személyes és online konzultációim során:

  • Eszközöket adok a kezedbe, amiket ha használsz, változást tudsz létrehozni életed bármely területén is van elakadásod.
  • Megerősítelek abban, hogy Te vagy életed forrása, teremtője és minden helyzetben van választásod, és képességed arra, hogy változást hozhass létre, még akkor is, ha ebben a pillanatban reménytelennek tűnik a helyzeted.
  • Támogatlak, hogy eljuss valódi önmagadhoz, meglásd tudásod, képességeid, és belelépj az erődbe, ami által képes leszel változást generálni, s olyan életet teremthetsz, melyet most még lehet, hogy csak vágysz, de valójában tudod, hogy lehetséges számodra, csak még nem tudod, hogy hogyan.
  • Dinamikus, hosszútávon is működő technikákkal, eszközökkel ismertetlek meg, melyeket könnyedén használhatsz a hétköznapi stressz, problémák (párkapcsolati, munkahelyi, pénzügyi, testi, stb…) vagy akár teljes életed megváltoztatásához.

MENETE

Online konzultáció

Platform: Zoom alkalmazás

Időtartalma: 60 perc
Ára: 15.000.-