Életünk során, már magzati kortól fogva folyamatosan halmozzuk, raktározzuk különböző kellemetlen lelki hatások, sérülések, megrázkódtatások, traumák, nyomait a tudatalattinkban. Bár sokszor már nem is emlékszünk rájuk, mégis befolyásoló, korlátozó hatással vannak viselkedésünkre, életünkre, kapcsolatainkra, testünkre. Ezek a lelki blokkok akadályoznak meg minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből irányítják érzelmeinket és tudatunkat és generálják sokszor betegségeinket, fájdalmainkat.
Hasonló szituációkban a tudatalatti azonnal bekapcsol, védekező álláspontba lép és korlátoz minket az új dolgok, a változás megélésében.

A metamorf technika finoman oldja ezeket a blokkokat, gátlásokat, ezáltal megszűnnek az automatikus reakcióink, “tisztulnak” a gondolataink és beindítja a változást az életünkben és akár testi szinten is.

Mikor ajànlom a metamorf technikát?

  • Ha változást szeretnél, az életedben, üzletedben, kapcsolatodban, de úgy érzed valami akadályoz, visszahúz;
  • Ha nem tudsz feldolgozni, elfogadni élethelyzeteket, személyeket és ezt megváltoztatnád;
  • Ha nyomaszt az élet, pedig örömteliségre, könnyedségre vágysz;
  • Ha olyan blokkoldó technikát keresel, ahol nem kell foglalkozni a múlttal és beszélni a benned zajló dolgokról;
  • Ha megfogalmazni sem tudod igazán mi nem jó, csak érzed, hogy valami nyomaszt és változásra, valami könnyedebbre vágysz;
  • Ha jól esne relaxálni egyet, miközben kioldódhat bármi ami már nem szolgálja az életed;
  • Vagy ha csak kíváncsi vagy és szívesen kipróbálsz új dolgokat.

A folyamat masszázságyon fekve, nyugodt, relaxáló környezetben történik. Finom érintésekkel stimulálom a gerinc reflexvonalait a lábon, a kézen, a koponyán és az arcon. Ez sokszor mélyrelaxációs állapotot idéz elő, ezzel testi, lelki ellazulást teremtve.

A metamorf technika megtapasztalása után sokan teljes ellazulásról, gondolatok nélküli, üres elmeállapotról, kipihentségről, és kellemes kiterjedt térérzetről számolnak be.

Ha te is vágyod ezt a könnyed ellazulást, változást segítő élményt, várlak szeretettel!

MENETE

A metamorf technika egy speciális lelki blokkoldás, mely a gerinc reflex pontjait célozza meg a kéz- és talpéleken, a koponyán és az arcon történő gyengéd érintésekkel. A módszer finom, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár kisgyerekeken is.

Időtartalma kb. 60 perc
Ára: 10.000.-