Életem nagyobb részét szenvedésben, küzdelemben és az önértékelés teljes hiányában éltem. Sokáig azt gondoltam, hogy ami történik velem, körülöttem, arra nincs hatásom, vagy legalább is minimális. Keserűnek, kilátástalannak tűnt minden. Utáltam önmagam és az életem. Anyagi -, párkapcsolati problémákkal, depresszióval küzdöttem. Úgy éreztem nem haladok semerre és nem is láttam esélyt ennek megváltoztatására. Aztán egyszer csak szemben találtam magam a spiritualitás, önfejlesztés, tudatosság világával, mely magába szippantott. Addigi küzdelmes, fájdalmas életem, és én is, gyökeresen megváltoztunk. Az állandó szenvedést, halálvágyat felváltotta az öröm, a könnyedség, az élés választása.

Rengeteg módszert ismertem meg, próbáltam ki, sajátítottam el. Ezekből három az, ami igazán nagy és tartós változást segített elő. Ma már ezen modalitások  eszközeivel dolgozom klienseimmel a konzultációk,  tanfolyamok és egyéb programok során.

Eleinte csak saját fejlődésemért, életem jobbá tételéért jártam ezt az utat. Aztán minél inkább változott az életem, és tapasztaltam meg, hogy hihetetlenül egyszerű eszközökkel milyen csodákat, mekkora változásokat lehet generálni, úgy született meg bennem a vágy, hogy másokat
is inspiráljak erre.

Örömmel segítem a hozzám fordulókat, hogy megláthassák, megélhessék mekkora ajándékok a világnak. Hogy túllépjenek az állandó önkritikán, önmaguk megkérdőjelezésén, és kezükbe vegyék életük irányítását. Hihetetlen, hogy az emberek milyen változásokat képesek létrehozni, egy-egy konzultáció, kezelés, tanfolyam során, és/vagy utána, a kapott eszközök segítségével.

Mára már a bennük végbemenő változás is inspirál engem a fejlődésre és még nagyszerűbb dolgok létrehozására, melyekkel újabb változásokat tudunk együtt generálni.

Access Consciousness, Mátrix energetika és különböző elengedés technikákkal dolgozom.

Ezen módszerek célja, hogy eljuttasson minket arra a pontra, ahol nyitottabbá, befogadóbbá válunk a lehetőségekre, és elég tudatossá ahhoz, hogy változásokat hozzunk létre magunkban úgy, hogy növeljük az esélyét az életünkben jelenlévő traumák, drámák és helyzetek megváltoztatásának, hisz a változás, az életünk forrása mi magunk vagyunk.

Ezek a módszerek rengeteg szóbeli eszközzel, és egyéb egyszerű technikával segítik változásunk, tudatosodásunk folyamatát.

Minden ember más és más. Nincs egy biztos recept, ami mindenkinek működik. Ezek az eszközök hozzájárulnak ahhoz, hogy tudatosabb választásokkal éberré váljunk önmagunkra, és arra, mi működik nekünk. Így nyitva lehetőséget arra, hogy folyamatosan teremtsük, alkossuk az életünket, és hozhassunk létre bármit, amit csak szeretnénk.

Szeretettel várlak, ha úgy érzed most van itt az idő a változásra.