Kedves Krisztina! Ezúton is szeretném kifejezni hálámat, és köszönetemet a fantasztikus kezelésért, amit már 2. alkalommal tapasztalhattam meg Veled. Erre szó nincs, mindenkinek azt tudom mondani, hogy ez valójában maga a csoda. Hálás vagyok magamnak is, hogy választottam, és választani is fogom. Mindenkinek szívből tudom ajánlani, ha szeretnétek a csodát akkor ne hagyjátok ki.

N. KatalinNyíregyháza

Krisztánál lenni maga a csoda..
Minden pillanatban annyira jelen van, ítéletek és elvárások nélkül, hogy pillanatokra megengedem magamnak milyen a létezés könnyű tere… A meglátásai, érzékelései szavak nélkül vagy szavakkal is óriási teret nyitnak az életemben. A testkezelései az éberségről szólnak, a testem, minden érintése után táncra kel. A mátrix kezelései a játékos változás új felfedezése számomra. Bárkinek szívből ajánlom és elfogultság nélkül a nyitottsága, a tere az egyik legnagyobb ajándék amit kaphattam. Hlemeij?

J. TimiBudapest

Kriszta a nő, a domina, az erő, a hatalom és a nőiesség egy személyében. A testkezelései, kvantumvarázslásai és kérdései megváltoztatják az életem, teret nyit abba, hogy mi működik valójában számomra. Minden perc feltölt amit vele tölthetek. Nem erőltetett, nincsenek elvárások csak fantasztikus energiák. Köszönöm.

AlmaPécs

A karom kb. 100-110 fok helyett, ma már 180 fokban tudom felemelni könnyedén.
(1 ESSE Kezelés)

AndrásUSA

,,2017 novemberében a Kriszti meghirdetett egy Bars cserét, én kaptam az alkalmon és jelentkeztem -igazából vele akartam volna találkozni egyébként – 🙂 A cserén kiderült, hogy Ő közben ESSE tanonc is, így kértem tőle egy kezelést. Egy 20 évvel ezelőtti autóbalesetből kifolyólag, jobb voltam egy levelibékánál is, mivel megsérült a térdem, és minden időváltozást megéreztem, plusz egy 8 évvel ezelőtti sportsérülésből adódóan -amiből szerencsére nem lett sérv -érzékeny lett a derekam. Már az első kezelése után megszűnt a térdfájdalmam, amitől évtizedek óta szenvedtem. Nem hittem el!!! A derekammal kicsit más a helyzet. Neki kell egy kis idő, Ő egy kicsit dacos, ellenharcos.”
A következő kezelés után: a fájdalmak mind igazak voltak és múltidőben immáron!
(Esse kezelés 1+1)

TamásBudapest

Évtizedekig tartó anyagcsere probléma állt helyre “tökéletes” állapotra, egy kezelést követően.
(1 Esse kezelés)

TamásBudapest

Rendszeres, erős fájdalommal járó menzeszt követően, a menstruáció előtti nap történő kezelés után, szinte észrevétlenül lezajlott a vérzés.

GabiBudapest