Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előremozdítására fejlesztettek ki. Ennek alap eszköze a Bars.

Az Access Bars® egy dinamikus, gyakorlatias és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változást hozz létre az életedben. A Barok, 32 pont és sáv a fejen, melyeket ha gyengéden érintünk, akkor a hozzájuk tartozó életterületekhez kapcsolódó nézőpontjainkat, hiedelmeinket, fixációinkat, melyek korlátoznak minket és vissza tartanak attól, hogy igazán önmagunk legyünk, el tudjuk engedni.

Minden fix nézőpont, döntés, ítélet, amit valaha is hoztál, amivel egyetértettél, vagy aminek ellenálltál, egyfajta blokként képes határt szabni az adott terület kapacitásának, ezzel nehezítve a változást, az előre mozdulás lehetőségét. A Bars egyrészt ezeket az ítéleteket kezdi majd feloldani. Másrészt azokat a gondolatokat, érzéseket, érzelmeket, hitrendszereket melyek korlátozzák életedet. Ezáltal létrejön egy új tér, melyből úgy teremtheted újjá az életed, ahogy neked működik, és akként, aki Te vagy valójában mások és magad ítéletei nélkül. Hozzájárul, hogy kinyílj végre a lehetőségekre, és minél több mindent legyél képes befogadni Önmagadból és az élet ajándékaiból.

Ami még igazán fantasztikus ebben a módszerben, hogy a BARS nem csak a fogadó számára hoz változást. Az ajándékozó elméjére és testére is hatással van. Abban a pillanatban, hogy elméd nincs az utadban, szabadon tudsz játszani!

A tanfolyam alatt mindamellett, hogy 2 Bars-t ajándékozol és kettőt fogadsz. Elsajátíthatod az Access igen egyszerű, ám igen hatékony alap eszközeit, melyekkel nap mint nap változást, könnyedséget, örömet tudsz generálni az életedben. Ha ez még nem volna elég, 3 Body Processel is gazdagodni fogsz, melyekkel hozzájárulás lehetsz másoknak vagy használhatod saját közérzeted, életed, tested állapotának jobbá tételére.

Most van itt az idő a változásra?

Ha a válaszod igen, várlak szeretettel közelgő tanfolyamaim valamelyikén!

Ha megtanulnád a BARS-t szeretettel várlak tanfolyamaim valamelyikén.

Az árak, nemzetközileg szabott árak.
Díja, amit befektetsz magadba: 65.000.-
18 éves korig illetve ismétlőknek: 32.500.-
15 éves korig ingyenes

A tanfolyamon kézikönyvet, ábrát kapsz. Az Access Consciousness rendszerében bejegyzett Access Bars® kezelővé válsz-

A következő időpontot itt találod >>