Az Access Consciousness® Test tanfolyamokat Gary Douglas és Dr. Dain Heer hozta létre, annak érdekében, hogy megajándékozzák testünket számos energiával, melyek által tudatosabbá válhatunk testünk éberségére, jelzéseire. Ezáltal  a tested képes megmutatni neked, hogy mire éber.

Mi van, ha léteznek más lehetőségek is a testeddel annál, amit eddig gondoltál? A Tested elképesztő! Potenciák és információk forrása Rólad és a körülötted lévő Világról.

Rengetegen nem ismerik el/fel a tudásukat. Sokaknak meg van a képessége, hogy hatással legyenek mások testére, megváltoztassanak dolgokat mások számára.

Az Access Test tanfolyamok arra invitálnak, hogy megtapasztalhasd a testünkön keresztül, és a testünk által elérhető energiák befogadásának nagyszerűségét. Hatásukra több könnyedséget, harmóniát élhetsz meg a testeddel, és ajándékozhatsz meg másokat.

Ezek az energiák lehetővé teszik számunkra saját erőnk, tudásunk olyan szintű megtapasztalását, mely mindig is elérhető volt, de sosem választottuk eddig. Energiák, melyekkel képesek vagyunk változást létrehozni saját magunk, és mások testében is.

Tanfolyam időtartama: 3-4 óra
Tanfolyam ára: 25.000.-

A következő időpontot itt találod >>