Mi van ha a nézőpontjaid hatással vannak a test öregedési folyamataira?

Az Access Facelift egy a dekoltázson, arcon és a fejen, kézrátétellel végzett energetikai technika, amely a test szerkezetére, egészségére és vitalitására is hatással van. Visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hat a testre is. Vegyi anyagok és eszközök nélkül, különböző energiák használatával képes áttranszformálni, újrastrukturálni a bőrt, formálni az alakot, eltüntetni a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait. Tapasztalataink szerint a nem csupán a külsőnkre hat, hanem képes dinamikusan felerősíteni a test öngyógyító folyamatait is.

Hatással van a gondolkodásra is mivel tudatosságot teremt.

Ránézünk milyen fix nézőpontjaink vannak az öregedéssel, betegségekkel kapcsolatosan, melyek megváltoztatásával felgyorsíthatjuk testünk regenerálódását, és fiatalodását.

A kurzuson megtanulhatod két különböző módon is, hogyan használd az energiákat arra, hogy megemeld és megfiatalítsd az egész tested kellemes, nyugtató érintésekkel az arcon, nyakon, dekoltázson.

A tanfolyamon 2x adsz és 2x kapsz egy teljes Facelifet, valamint megtanulhatod hogyan ajándékozhatsz meg másokat.

Az Access Facelift energiáit világszerte alkalmazzák termálfürdőkben, masszázs és fiatalító rendelőkben, kozmetikákban, wellness központokban.

Ha a szépségiparban dolgozol különösen ajánlom, hisz beépítheted a munkádba és minden ajándékát te is élvezheted!

A tanfolyam ára: 56 000.-
Ismétlőknek illetve 16-18 éves kor között 50% kedvezmény:  28.000.-
Gyerekeknek 15 éves korig: ingyenes

A tanfolyamot követően az Access Consciousness® rendszerében Access Facelift kezelővé válsz.

A következő időpontot itt találod >>