Ebben a világban elég fix nézőpontok vannak arról mi lehetséges és mi nem egy betegség egy testi elváltozás egy regenerációs vagy rehabilitációs folyamat alatt.
– Mi van ha ezek nem igazak?

– Mi van ha azok a csodával határos gyógyulások, változások, amikről időnként hallani lehet, valójában a testünk természetes képessége?

– Szívesen ránéznél, megtapasztalnád, mire is képes a tested?
– Vagy épp milyen változásokra vagy képes invitálni mások testét?
– Kíváncsi vagy mit jelez, közvetít a tested számodra? És hogyan érthetnéd meg mit „suttog” vagy épp „ordít” már neked?
– Szeretnéd tudni hogy lehetséges, és mennyi változást hozhatunk létre ha a gyakorlati tudáson kívül az éberségünket, és a testekkel való kommunikációs képességünket is használnánk?
– Érdekel milyen egyszerű szóbeli eszközöket, kapcsolódási, és érintési technikákat használhatsz mindehhez?

Ez a workshop azért jött létre, hogy bárki hatékonyabb, könnyedebb, tudatosabb változásokat, regenerációt tudjon létrehozni saját testében.

Mindenkinek ajánlom, aki tudatosabb szeretne lenni saját testével. Rendszeres fizikai fájdalmai, betegségei vannak. És határozottan ajánlom azoknak, akik valamilyen formában testekkel foglalkoznak.

Például gyógytornász, masszőr, manuálterapeuta, edző vagy bármilyen testet megváltoztató, regeneráló kezelést végző terapeuta.

A workshoppon olyan “eszközöket” kapsz a kezedbe, melyek nem csak mások testéhez való kapcsolódáshoz lehetnek hozzájárulások, hanem saját testeddel való tudatosabb létezéshez is. Emellett megismerhetsz olyan technikákat amik segítségével könnyedén lehet a mindennapok stresszének, feladatainak hatásait elengedni a testből és az elméből.

Várlak szeretettel, ha úgy érzed ez a workshop hozzájárulás lehet az életedhez vagy a munkádhoz!

A workshop időtartama: 8 óra
A workshop ára: 60.000.-

A következő időpontot itt találod >>